Diner

Voorgerechten

Salade van gerookte zalm en asperges gerookte zalm  met groene asperges , gemengde sla en bieslookdressing €8,75
Salade van ossehaasstukjes Gegrilde ossehaaspuntjes met gemengde salade,  basalmico dressing €8,75
Broodplankje ( 2 á 3 pers.) plukbrood, olijven, smeersels, kruidenboter, cherrytomaatjes, komkommersticks €8,75
bovenstaande salades worden geserveerd met een mini broodje

Soepen met soepbroodje en kruidenboter

Gebonden tomatensoep met kip, cherrytomaatjes, bieslook en room €5,25
Gegratineerde Franse uiensoep €5,25
Runderbouillon met balletjes en groenten €5,25
Portie stokbrood met kruidenboter €3,75

Vegetarische hoofdgerechten

Aubergine Parmigani: Gegrilde aubergine in tomatensaus met Parmezaanse kaas €14,75
Kipstuckjes op Oosterse wijze: Gewokte kipstuckjes met groenten in Teriyakisaus €14,75

Hoofdgerechten van vlees

Gebakken Schnitzel: gebakken schnitzel met champignon- of peperroomsaus. €18,75
Gebraden draadjesvlees: mager rundvlees in jus. €18,75
Spare rib: uit de oven met alioli. €21,50
Surf en Turf: gegrild biefstukje van ossenhaas, gegrilde gemarineerde kipfilet en gegrilde gamba’s met tomatensaus. €22,75
Gegrilde Tournedos: Malse biefstuk van de ossenhaas met champignon- of peperroomsaus. €24,75
Mixed Grill: Deze mixed grill bestaat uit gegrilde kipfilet, een biefstukje van ossenhaas en varkenshaasmedaillon met alioli. €21,75
Kipfilet op Italiaanse wijze: met Ardennerham opgerold en gevuld met Italiaanse kruiden en mozzarella. €18,75
Gebakken kalfslever: Een lekker royale portie kalfslever met gebakken uien en bacon. €19,75
Gegrilde kogelbiefstuk: met champignon of peperroomsaus. €21,50
Gegrilde entrecote: met teriyakisaus. €21,75

Hoofdgerechten van vis

Tongfilets naturel: 3 gebakken tongfilets met remouladesaus. €19,75
Gegrilde zalmfilet: Op de huid gegrilde zalmfilet met remouladesaus. €19,75
Schol Picasso: Gebakken scholfilet met vers fruit en gember. €20,75
Visserspalet: Gegrilde zalmfilet, tongfilet, kabeljauwfilet en gamba’s met remouladesaus. €22,50
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met frites of gebakken aardappelen, verse daggroente en gemengde salade.

Desserts

Coupe “Dame Blanche”: 3 bolletjes vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom. €4,50
Coupe”Negresco”: bolletje chocolade-, hazelnoot- em mokka -ijs met karamelsaus en slagroom. €4,50
Coupe “de Betuwe”: vanille-ijs met vanillesaus, verse aardbeien en slagroom. €4,50
Coupe “after eight”: after eight ijs met sinaasappelmarmelade en slagroom. €4,50
Coupe Amarenen”: 3bolletjes Amarenenijs met Amarenenkersen en slagroom. €4,50
IJstaartje van bloedsinaasappel: met vanillesaus, slagroom en vers fruit. €7,75
Scroll naar boven