Diner

Voorgerechten

Salade van gerookte zalm en asperges gerookte zalm  met groene asperges , gemengde sla en bieslookdressing €8,75
Salade rundercarpaccio rundercarpaccio met gemengde salade, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en basalmico dressing €8,75
Broodplankje ( 2 á 3 pers.) plukbrood, olijven, smeersels, kruidenboter, cherrytomaatjes, komkommersticks €8,75
bovenstaande salades worden geserveerd met een mini broodje

Soepen met soepbroodje en kruidenboter

Gebonden tomatensoep met kip, cherrytomaatjes, bieslook en room €5,10
Gegratineerde Franse uiensoep €5,10
Runderbouillon met vlees en groenten €5,10
Portie stokbrood met kruidenboter €3,75

Vegetarische hoofdgerechten

Kipstuckjes op Oosterse wijze: Gewokte kipstuckjes met groenten in Teriyakisaus €14,75
Gefrituurde geitenkaas: met walnoten en honing €14,75

Hoofdgerechten van vlees

Gebakken Schnitzel: Lekkere grote gebakken schnitzel met champignon- of peperroomsaus. €17,75
Gebraden draadjesvlees: Gebraden draadjesvlees met boswachtersaus. €18,50
Gegrilde Varkenshaas: met Stroganoffsaus. €17,75
Surf en Turf: gegrild biefstukje van ossenhaas, gegrilde gemarineerde kipfilet en gegrilde gamba’s met tomatensalsa. €22,50
Gegrilde Tournedos: Malse biefstuk van de ossenhaas met champignon- of peperroomsaus. €24,75
Mixed Grill: Deze mixed grill bestaat uit gegrilde kipfilet, een biefstukje van ossenhaas en varkenshaasmedaillon met knoflooksaus. €21,50
Kipfilet op Italiaanse wijze: met Ardenneham opgerold en gevuld met Italiaanse kruiden en mozzarella. €18,50
Gebakken kalfslever: Een lekker royale portie kalfslever met gebakken uien en bacon. €19,75

Hoofdgerechten van vis

Tongfilets naturel: 3 gebakken tongfilets met remouladesaus. €18,50
Gegrilde zalmfilet: Op de huid gegrilde zalmfilet met remouladesaus. €18,75
Schil Picasso: Gebakken scholfilet met vers fruit en gember. €19,75
Visserspalet: Gegrilde zalmfilet, tongfilet, kabeljauwfilet en gamba’s met remouladesaus. €22,50
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met frites of gebakken aardappelen, verse daggroente en gemengde salade.

Desserts

Coupe “Dame Blanche”: 3 bolletjes vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom. €4,25
Coupe”Negresco”: bolletje chocolade-, hazelnoot- em mokka -ijs met karamelsaus en slagroom. €4,25
Coupe Amarenen”: 3bolletjes Amarenenijs met Amarenenkersen en slagroom. €4,25
IJstaartje van bitterkoekjes: met karamelsaus, slagroom en vers fruit. €7,50
Scroll naar boven