Voorgerechten
Salade van gerookte zalm en asperges | gerookte zalm met groene asperges , gemengde sla en bieslookdressing | €8,75 |
Salade rundercarpaccio | rundercarpaccio met gemengde salade, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en basalmico dressing | €8,75 |
Broodplankje ( 2 á 3 pers.) | plukbrood, olijven, smeersels, kruidenboter, cherrytomaatjes, komkommersticks | €8,75 |
bovenstaande salades worden geserveerd met een mini broodje |
Soepen met soepbroodje en kruidenboter
Gebonden tomatensoep met kip, cherrytomaatjes, bieslook en room | €5,10 |
Gegratineerde Franse uiensoep | €5,10 |
Runderbouillon met vlees en groenten | €5,10 |
Portie stokbrood met kruidenboter | €3,75 |
Vegetarische hoofdgerechten
Kipstuckjes op Oosterse wijze: | Gewokte kipstuckjes met groenten in Teriyakisaus | €14,75 | Gefrituurde geitenkaas: | met walnoten en honing | €14,75 |
Hoofdgerechten van vlees
Gebakken Schnitzel: | Lekkere grote gebakken schnitzel met champignon- of peperroomsaus. | €17,75 |
Gebraden draadjesvlees: | Gebraden draadjesvlees met boswachtersaus. | €18,50 |
Gegrilde Varkenshaas: | met Stroganoffsaus. | €17,75 |
Surf en Turf: | gegrild biefstukje van ossenhaas, gegrilde gemarineerde kipfilet en gegrilde gamba’s met tomatensalsa. | €22,50 |
Gegrilde Tournedos: | Malse biefstuk van de ossenhaas met champignon- of peperroomsaus. | €24,75 |
Mixed Grill: | Deze mixed grill bestaat uit gegrilde kipfilet, een biefstukje van ossenhaas en varkenshaasmedaillon met knoflooksaus. | €21,50 |
Kipfilet op Italiaanse wijze: | met Ardenneham opgerold en gevuld met Italiaanse kruiden en mozzarella. | €18,50 |
Gebakken kalfslever: | Een lekker royale portie kalfslever met gebakken uien en bacon. | €19,75 |
Hoofdgerechten van vis
Tongfilets naturel: | 3 gebakken tongfilets met remouladesaus. | €18,50 |
Gegrilde zalmfilet: | Op de huid gegrilde zalmfilet met remouladesaus. | €18,75 |
Schil Picasso: | Gebakken scholfilet met vers fruit en gember. | €19,75 |
Visserspalet: | Gegrilde zalmfilet, tongfilet, kabeljauwfilet en gamba’s met remouladesaus. | €22,50 |
Desserts
Coupe “Dame Blanche”: | 3 bolletjes vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom. | €4,25 |
Coupe”Negresco”: | bolletje chocolade-, hazelnoot- em mokka -ijs met karamelsaus en slagroom. | €4,25 |
Coupe Amarenen”: | 3bolletjes Amarenenijs met Amarenenkersen en slagroom. | €4,25 |
IJstaartje van bitterkoekjes: | met karamelsaus, slagroom en vers fruit. | €7,50 |