Diner

Voorgerechten

Salade van gerookte zalm en asperges gerookte zalm  met groene asperges , gemengde sla en bieslookdresseing €7,75
Salade rundercarpaccio rundercarpaccio met gemengde salade, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en basalmico dressing €7,75
Broodplankje ( 2 á 3 pers.) plukbrood, olijven, smeersels, kruidenboter, cherrytomaatjes, komkommersticks €8,50
bovenstaande salades worden geserveerd met een mini broodje

Soepen met soepbroodje en kruidenboter

Gebonden tomatensoep met kip, cherrytomaatjes, bieslook en room €4,95
Gegratineerde Franse uiensoep €4,95
Runderbouillon met vlees en groenten €4,95
Portie stokbrood met kruidenboter €3,75

Vegetarische hoofdgerechten

Kipstuckjes op Oosterse wijze: Gewokte kipstuckjes met groenten in Teriyakisaus €14,75
Gevulde courgette: met roerbakgroenten, tomatensaus en feta. €14,75

Hoofdgerechten van vlees

Spare ribs: portie spareribs uit de oven met diverse sausjes. €19,50
Gebakken Schnitzel: Lekkere grote gebakken schnitzel met champignon- of peperroomsaus. €17,50
Gebraden draadjesvlees: Gebraden draadjesvlees met jus. €17,50
Gegrilde Varkenshaas: met een peperroomsaus of champignonsaus. €17,50
Surf en Turf: gegrild biefstukje van ossenhaas, gegrilde gemarineerde kipfilet en gegrilde gamba’s met tomatensalsa. €21,50
Gegrilde Tournedos: Malse biefstuk van de ossenhaas met champignon- of peperroomsaus. €23,75
Mixed Grill: Deze mixed grill bestaat uit gegrilde kipfilet, een biefstukje van ossenhaas en varkenshaasmedaillon met knoflooksaus. €20,50
Gepaneerde kipfilet: met champignon- of pepersaus. €16,50
Gebakken kalfslever: Een lekker royale portie kalfslever met gebakken uien en bacon. €19,50

Hoofdgerechten van vis

Tongfilets naturel: 3 gebakken tongfilets met remouladesaus. €18,50
Gegrilde zalmfilet: Op de huid gegrilde zalmfilet met remouladesaus. €18,50
op de huid gebakken kabeljauwfilet: Gebakken kabeljauwfilet met remouladesaus. €19,50
Visserspalet: Gegrilde zalmfilet, tongfilet, kabeljauwfilet en gamba’s met remouladesaus. €21,50
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met frites of gebakken aardappelen, verse daggroente en gemengde salade.

Desserts

Coupe “de Betuwe”: 2 bolletjes vanille-ijs, verse aardbeien, vanillesaus en slagroom. €4,25
Coupe “Dame Blanche”: 3 bolletjes vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom. €4,25
Coupe”Negresco”: bolletje chocolade-, hazelnoot- em mokka -ijs met karamelsaus en slagroom. €4,25
IJstaartje van bloedsinaasappel: met vanillesaus, slagroom en vers fruit. €7,50
Charlotte van vanille en amarenenijs: met amarenenkersen en slagroom. €7,50
Scroll naar top