Diner

 

Voorgerechten

Salade van gegrilde scampi’s en feta Gemengde salade gevuld scampi’s, feta, rode uien, cherrytomaatjes en yoghurtdressing €7,75
Salade Caprese: Salade van gemengde slasoorten, basilicum, cherrytomaatjes, mozzarella en olijfolie . €7,75
Salade van gegrilde stukjes biefstuk: Gegrilde stukjes biefstuk met gemengde salade en truffeldressing . €7,75
bovenstaande salades worden geserveerd met een mini broodje

Soepen met soepbroodje en kruidenboter

Gebonden tomatensoep met soepballetjes, cherrytomaatjes, bieslook en room €4,65
Gegratineerde Franse uiensoep €4,65
Runderbouillon met groenten en balletjes €4,65
Hongaarse goulashsoep €4,95
Broodplankje(2 á 3 pers.) Plukbrood, olijven, paprikatapenade, kruidenboter en cherrytomaatjes €8,50

Vegetarische hoofdgerechten

Kipstuckjes op Oosterse wijze: Gewokte kipstuckjes met groenten in Teriyakisaus €14,75

Hoofdgerechten van vlees

Spare ribs: portie spareribs uit de oven net knoflooksaus. €18,50
Gebakken Schnitzel: Lekkere grote gebakken schnitzel met champignon- of peperroomsaus. €16,50
Gebraden draadjesvlees: Gebraden draadjesvlees met jus. €16,75
Gegrilde Varkenshaas: met een tomaten-kruidensaus. €16,50
Surf en Turf: gegrild biefstukje van ossenhaas, gegrilde gemarineerde kipfilet en gegrilde gamba’s met kerrie-gembermayonaise. €21,50
Gegrilde Tournedos: Malse biefstuk van de ossenhaas met champignon- of peperroomsaus. €22,75
Mixed Grill: Deze mixed grill bestaat uit gegrilde kipfilet, een biefstukje van ossenhaas en varkenshaasmedaillon met knoflooksaus. €19,75
Kipfilet Piri-Piri: Gegrilde pittige kipfilets van de grill met koude Piri Pirisaus. €15,50
Gebakken kalfslever: Een lekker royale portie kalfslever met gebakken uien en bacon. €18,50

Hoofdgerechten van vis

Tongfilets naturel: 3 gebakken tongfilets met remouladesaus. €17,75
Gegrilde zalmfilet: Op de huid gegrilde zalmfilet met remouladesaus. €17,75
op de huid gebakken kabeljauwfilet: Gebakken kabeljauwfilet met remouladesaus. €18,75
Visserspalet: Gegrilde zalmfilet, tongfilet, kabeljauwfilet en gamba’s met remouladesaus. €20,75
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met frites of gebakken aardappelen, verse daggroente en gemengde salade.
 

Desserts

Coupe “de Betuwe”: 3 bolletjes vanille-ijs met verse aardbeien, vanillesaus en slagroom. €4,25
Coupe “Dame Blanche”: 3 bolletjes vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom. €4,25
Coupe”Negresco”: bolletje chocolade-, hazelnoot- em mokka -ijs met karamelsaus en slagroom. €4,25
Coupe”after eight”: 3 bolletjes after eight-ijs met sinaasappelmarmelade en slagroom. €4,25
Scroll naar top