Voorgerechten
Salade van gegrilde scampi’s en feta | Gemengde salade gevuld scampi’s, feta, rode uien, cherrytomaatjes en yoghurtdressing | €7,75 |
Salade Caprese: | Salade van gemengde slasoorten, basilicum, cherrytomaatjes, mozzarella en olijfolie . | €7,75 |
Salade van gegrilde stukjes biefstuk: | Gegrilde stukjes biefstuk met gemengde salade en truffeldressing . | €7,75 |
bovenstaande salades worden geserveerd met een mini broodje |
Soepen met soepbroodje en kruidenboter
Gebonden tomatensoep met soepballetjes, cherrytomaatjes, bieslook en room | €4,65 |
Gegratineerde Franse uiensoep | €4,65 |
Runderbouillon met groenten en balletjes | €4,65 |
Hongaarse goulashsoep | €4,95 |
Broodplankje(2 á 3 pers.) Plukbrood, olijven, paprikatapenade, kruidenboter en cherrytomaatjes | €8,50 |
Vegetarische hoofdgerechten
Kipstuckjes op Oosterse wijze: | Gewokte kipstuckjes met groenten in Teriyakisaus | €14,75 |
Hoofdgerechten van vlees
Spare ribs: | portie spareribs uit de oven net knoflooksaus. | €18,50 |
Gebakken Schnitzel: | Lekkere grote gebakken schnitzel met champignon- of peperroomsaus. | €16,50 |
Gebraden draadjesvlees: | Gebraden draadjesvlees met jus. | €16,75 |
Gegrilde Varkenshaas: | met een tomaten-kruidensaus. | €16,50 |
Surf en Turf: | gegrild biefstukje van ossenhaas, gegrilde gemarineerde kipfilet en gegrilde gamba’s met kerrie-gembermayonaise. | €21,50 |
Gegrilde Tournedos: | Malse biefstuk van de ossenhaas met champignon- of peperroomsaus. | €22,75 |
Mixed Grill: | Deze mixed grill bestaat uit gegrilde kipfilet, een biefstukje van ossenhaas en varkenshaasmedaillon met knoflooksaus. | €19,75 |
Kipfilet Piri-Piri: | Gegrilde pittige kipfilets van de grill met koude Piri Pirisaus. | €15,50 |
Gebakken kalfslever: | Een lekker royale portie kalfslever met gebakken uien en bacon. | €18,50 |
Hoofdgerechten van vis
Tongfilets naturel: | 3 gebakken tongfilets met remouladesaus. | €17,75 |
Gegrilde zalmfilet: | Op de huid gegrilde zalmfilet met remouladesaus. | €17,75 |
op de huid gebakken kabeljauwfilet: | Gebakken kabeljauwfilet met remouladesaus. | €18,75 |
Visserspalet: | Gegrilde zalmfilet, tongfilet, kabeljauwfilet en gamba’s met remouladesaus. | €20,75 |
Desserts
Coupe “de Betuwe”: | 3 bolletjes vanille-ijs met verse aardbeien, vanillesaus en slagroom. | €4,25 |
Coupe “Dame Blanche”: | 3 bolletjes vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom. | €4,25 |
Coupe”Negresco”: | bolletje chocolade-, hazelnoot- em mokka -ijs met karamelsaus en slagroom. | €4,25 |
Coupe”after eight”: | 3 bolletjes after eight-ijs met sinaasappelmarmelade en slagroom. | €4,25 |